![]() |
|
|||||||
| Play Station 3 Play Station 3 hakkında güncel haberler,çıkması beklenen oyunlar.. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Reputation Display :
![]()
My Mood:
|
![]() ![]() 2. ’’ Account Sign Up’’ Sayfasına eriştiğinizde, ’’ Yes I want to create a new account’’ seçiyorsunuz. ![]() 3. Ülke ve Doğum Tarihi yerine girdiğinizde, Ülkeyi ’’United States’’ seçiyorsunuz ve Doğum Tarihiniz kendinize göre ayarlayabilirsiniz. ÖR: (MM - AYINIZ), (DD - GÜNÜNÜZ), (YYYY- YILINIZ) Sonra ’’ Continue’’ Diyerek sonraki sayfaya geçin. ![]() 4. Sayfa açıldığında 2 tane Account - (Hesap) Seçeneği var. 1. Master Account 2. Sub Account Hesap açabilmek ve PLaystationStore’a erişebilmek için 1. Master Account’u seçmelisiniz. ![]() 5. Sony’nin sözleşmesi karşınıza gelecektir. Onu direk ’’Sixaxis Controllerınız’’ ile geçin ve ardından ’’ Continue’’ Butonuna tıklayın. 6. Karşınıza Kayıt olma kısmı çıkacak. ’’Sign-in ID’’ - (Email olması, yazılması şart) Password: (şifreniz) ve altına tekrar şifrenizi girdikten sonra, ’’Security Question’’ : Buraya Gizli sorunuz seçiyorsunuz. Ben kasten ’’ Where do you born’’ seçtim. ’’ Security Answer’’: Gizli Sorunuzun cevabı: Ben ’’ Ankara’’ yazdım. Ankarada oturduğum için. Herneyse, Sonra tekrar ’’ Continue’’ seçiyorsunuz. ![]() 7. ’’Online ID’’: Bu kısma ’’Online Takma isminizi’’ Yazıyorsunuz. ve tekrar ’’ Continue’’ butonuna tıklıyorsunuz. ![]() 8. ’’ First Name’’: İsminiz ’’ Last Name’’: Soyadınız girdikten sonra ’’Gender’’: Male seçiyorsunuz. Ve ’’Continue’’ butonuna tıklıyorsunuz. ![]() 9. Adres kısmına gelince ise. ’’Street Address 1’’: Buraya Ben ’’ 1 takma ismimi girdim’’ ör: 1 Sithcem yazdım. Siz istediğiniz Nickinizi Başına ’’1 koyarak yazınız’’ ’’ Street Address 2 ve 3 ’’ boş kalacak . ’’ City ’’ Kısmına: ’’San Jose’’ yazın. ’’State/Province’’ kısmına : California yazın. ’’Postal Code’’: Posta kodu kısmına : ’’ 95131’’ yazınız ve ’’ Continue’’ butonuna basarak geçiniz. ![]() 10. ’’Do you want to enter billing information now’’: Kredi Kartı bilgilerinizi Vermek için ’’ Yes I will’’ butonuna tıklayıp, Kredi kartınızdaki bilgileri yazıyorsunuz ve ’’ Continue’’ diyip geçiyorsunuz. ![]() 11 Karşınıza Gelen ekrana tekrar ’’ Continue’’ diyerek geçiyorsunuz. Accountunuz-( hesabınızı) başarıyla yarattınız yazısı ile karşılaşıyosunuz. Tekrar ’’ Continue’’ butonuna tıklayıp. Avatar bölümüne geliyorsunuz. Ordan istediğiniz avatarı seçebilirsiniz . Ardından size ’’ Thank you for your registering’’- Kayıt olduğunuz için teşekkürler’’ Yazısı çıkıyor ve ’’ Continue’’ diyerek geçiyoruz ve Soruları kendinize göre cevaplıyorsunuz. ![]() 12 Ardından Sign-in diyerek bağlanıyorsunuz. ’’emailınız ve şifrenizle’’ yazarak giriyorsunuz. ve üyeliğiniz yukarda ’’ Signed-in’’ şeklinde çıkıyor. Ve üye kayıdınız burada sona eriyor. Artık Playstation Store’a girebilir istediğiniz oyun demolarını videolarını, film fragmanlarını ’’HD - High Definition’’ yüksek kalitede Seyredebilirsiniz. Ayrıca ’’ My friends’’ kısmına arkadaşlarınızı ekliyerek ’’chat - sohbet’’ yapabilirsiniz.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|